.

Search in This Blog

Translate

Thursday, June 26, 2014

Në ditën më të gjatë të vitit, më 22 Qershor, atëherë kur stina e Verës hyn zyrtarisht në kalendar, ABC Neës udhëtoi drejt Drimadhes në Dhërmi, për të sjellë një reportazh nga plazhet dhe bukuritë e Rivierës Shqiptare.

No comments:

Post a Comment