.

Search in This Blog

Translate

Thursday, December 17, 2015

Start new Year with Tirana-Durres "Cross Country Mountain bike Marathon" 3/1/2016


RREGULLORE

TROFE

Gara "Cross Country Marathon, (SHTEGU I GJELBËR),  
është një garë me biçikleta Mountain Bike e hapur për amatorë dhe profesionistë.

Gara organizohet nga Federata Shqiptare e Çiklizmit dhe Bashkia e Tiranës.

Gara do të zhvillohet në datë 3 janar 2016 në trajektoren e re
të quajtuar "Shtegu i Gjelbër" që lidh Tiranën me Durrësin.
Shtegu është me një gjatësi 68 kilometra.

Pjesëmarrësit do të ndahen në disa klasa:

Profesionistë (P)
Amatorë deri 30 vjeç (A1)
Amatorë mbi 30 vjeç (A2)
Femra (F)

Nisja e garës do të jetë në grup.
Klasat (A) dhe (F) mund të zgjedhin që ta përfundojnë garën në CP-3.

Do të ketë fituesë të pergjithshëm dhe fituesë për çdo klas.

Tarifa e pjesëmarrjes: PA PAGESË
Siguracioni ndaj aksidenteve: 600 lekë/person
Gara do të ketë trofe dhe çmime monetare.

Vendi i parë i përgjithshëm: 500 Euro
Vendi i dytë i përgjithshëm: 250 Euro
Vendi i tretë i përgjithshëm: 150 Euro

Tre vendet e para të çdo klase: Kupa dhe medalje

No comments:

Post a Comment