.

Search in This Blog

Translate

Tuesday, February 24, 2015

”On the way to Albania” in 2015

Pubblicato il 24 feb 2015
Czech Republic Television, Ceska TV aired a program dedicated to Albania: ”On the way to Albania”.
Have a look to this video, 25 minutes of amazing images and a beautiful Albanian story brought by czech journalist.

Televizioni Çek, Ceska TV prezanton një emision për Shqipërinë: “On the way to Albania”.
Ndiqni këtë video 25 minuta, që sjell imazhe fantastike dhe një histori shqiptare të përcjellë nga gazetari çek...

No comments:

Post a Comment