.

Search in This Blog

Translate

Monday, February 18, 2013

Ura e Kamares - Rruga Egnatia - Maja e Polisit te Vogel.Aktiviteti i perbashket ndermjet AST Elbasani dhe High Mountain Club Albania u zhvillua ( Ura e Kamares - Rruga Egnatia - Maja e Polisit te Vogel ) Moren pjese 24 pjesmarres nga AST Elbasani dhe rreth 40 pjesmarres nga High Mountain Albania . Pershkuar 900 m Lartesi dhe Ecje per Grupin e Pare rreth 3 ore ndersa per Grupin e dyte ( maja e Polisit te vogel) 5 ore dhe per Grupin e trete ( nga Maja ne kreshten e Polisit) 7 ore.

No comments:

Post a Comment