.

Search in This Blog

Translate

Sunday, March 29, 2015

Turizmi dhe Kultura, axhendë të përbashkët për restaurimin objekteve të trashëgimisë

Hoteleri Turizem Albania: Turizmi dhe Kultura, axhendë të përbashkët për res...: Postuar më  20:34 - 27 Mars 2015  nga  Klajdi Musabelliu  në  Art, Kulture dhe Argetim ,  Lajme Nga Vendi TIRANË, 27 Mars / ATSH/-Përfaqës...

No comments:

Post a Comment