.

Search in This Blog

Translate

Sunday, March 31, 2013

Gryke derdhia e lumit Ishem ne Kepin e Rodonit 30/03/2013... with Rodon Cape Guards


Ne lumin e ishmit bashkohen 3 lumenjt te tjere qe vijne nga rrethinat e Tiranes ku sjellin prurje(mbeturina) te cilat jo vetem qe demtojne detin por prishin natyren dhe bukurit e kepit te Rodonit.
Per kete problematike po luftojne Rojet e Kepit te Rodonit... është një grup qytetaresh që punon për të parandaluar degradimin e mëtejshëm të Kepi dhe rivendosjen e zonave të ndotura në gjendjen e tyre të pandotur. Në fund të fundit ne besojmë se Rodonit Kepi duhet të bëhet një "Reserve Natyra e mbrojtur".

Eshtë një projekt në vazhdim që ndërtohet rreth idesë së restaurimit, ruajtjen dhe promovimin e Rodonit Kepi mbi bazën e vullnetarizmit duke inkurajuar në mënyrë aktive dhe organizimin e njerëzve për të vizituar zonën e për aktivitete të ndryshme mjedisore dhe kulturore.
Informazioni
Rodon Cape Guards ( https://www.facebook.com/Rojet.e.Kepit.te.Rodonit?fref=ts )  is a citizens'group that works to prevent further degradation of the Cape and restore the polluted areas to their unpolluted state. Ultimately we believe that Rodon Cape should become a "Protected Nature Reserve". Descrizione Rodon Cape Guards is an ongoing project that builds around the idea of restoring, preserving and promoting Rodon Cape on the basis of voluntarism by actively encouraging and organizing people to visit the area for various environmental and cultural activities. Kontaktoni keta djem e vajza nese doni te jipni kontributin tuaj si vullnetar i natyres..........


No comments:

Post a Comment