.

Search in This Blog

Translate

Friday, November 22, 2013

Te pastrojme shqiperine, Let's Do It AlbaniaTourismLowCost & Shkolla kombetare Hoteleri-Turizem


Nov 22, 2013
Ne aktivitetin Te pastrojme Shqiperin ne nje dite, shkolla kombetare hoteleri-turizem tirane mori pjese ne kete iniziative duke pastruar teritorin rreth shkolles dhe lagjeve, ne video jane nxenesit e klases XI-10 dhe stafi i HoteleriTurizemAlbania.blogspot.com prane kopshtit 45

No comments:

Post a Comment